Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Drielingmoeder Tatiana openhartig: 'Ik neem even gas terug'

Steek Tatiana een hart onder de riem

Drielingmoeder Tatiana van het EO-programma 'Meer dan verwacht' is altijd al open geweest over de worstelingen die zij weleens ervaart in haar leven en in het ouderschap. Zo ook op maandag 19 februari wanneer ze op haar Instagram deelt dat haar lichaam haar terugfluit. ''Vanochtend toen ik de allerliefste meisjes van de wereld had weggebracht, overkwam me een aanval waarbij ik vlekken zag."

Deel:

In haar bericht deelt ze dat ze geen moeite heeft met de verzorging van haar kinderen, maar dat alles erom heen haar even te veel is. Ze schrijft: "Ik ben niet iemand die alles laat klappen en blijf doorgaan tot er een oplossing is. Nu ik ook buitenshuis werk, valt me dat zwaar in combinatie met niet 'vrij' zijn 's avonds en nooit meer thuis zijn zonder de kindjes om me heen.
Het huishouden stapelt zich meer dan ooit op en ik ben even het overzicht kwijt. Door dit alles krijg ik stress en roept mijn lichaam me terug."

Gedeelde smart is halve smart

De moeder van drie legt uit dat ze haar verhaal deelt omdat ze wil laten weten dat iedereen het weleens zwaar heeft, maar dat er altijd een weg is en dat als je lichaam "stop" zegt, dat je daar echt naar moet luisteren.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Steek Tatiana een hart onder de riem en laat een berichtje achter

Tatiana kun je kennen van haar deelname aan het programma Meer dan verwacht. Het leven van een drielingouder gaat niet altijd over rozen. Luiers, flesjes en pittige peuterbuien... Alles komt in drieën! Wil je Tatiana een hart onder de riem steken? Laat dan hier een lief berichtje voor haar achter of geef dit artikel een hartje.

Meer dan verwacht

Benieuw hoe het met alle ouders uit Meer dan verwacht gaat? In dit artikel geven ze een update. Heb je Meer dan verwacht gemist? Bekijk hier de afleveringen terug.

--:--