Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gerald en Nelinda Troost: 'Deze tijd biedt veel nieuwe kansen'

'Zin, Zout en Zegen'; zondag, 19.00 uur, NPO Radio 5

Deel:

Gerald zit al jaren in het vak als een muzikant en ‘liedjesmaker’, die het als missie ziet zijn achternaam ‘Troost’ eer aan te doen. Zijn vrouw Nelinda is aanbiddingsleider en spreker in hun gemeente. Gerald en Nelinda Troost zijn zondag te gast bij Petra de Joode in Zin, Zout en Zegen (EO).

"Natuurlijk vonden we het jammer toen we nu op zondag niet meer met samen mochten komen door de uitbraak van het coronavirus," vertelt het 'podiumechtpaar'. "We ontmoetten we altijd zo'n vierduizend mensen, om God te loven, en het geloof met elkaar te delen. Maar nu we uitzenden via de livestream van ‘Mozaïek 0318’, kijken er wel 10.000 mensen, tot in Zuid-Afrika!" 

Lees ook: Nelinda Troost: 'Ik ervaar dat God mij op het podium plaatst'
Lees ook: Nelinda Troost: 'Ik ervaar dat God mij op het podium plaatst'

Nelinda en Gerald vertellen over hun ‘huize Troost’, waar de deur open staat voor mensen in nood. Toch heeft het echtpaar ook geleerd dat het stellen van grenzen goed is voor henzelf en hun gezin. Nelinda houdt in deze aflevering van Zin, Zout en Zegen de preek, die over nederigheid gaat. 

Gerald en Nelinda Troost in 'Zin, Zout en Zegen'

Het radioprogramma Zin, Zout & Zegen staat iedere zondagavond stil bij authentieke geloofsverhalen en de rol van geloof in het dagelijks leven. Deze keer zijn Gerald en Nelinda Troost te gast in het programma. Je kunt hier alvast naar deze uitzending luisteren.

Zondag 14 juni, 19.00 uur, NPO Radio 5

--:--