Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Henk van Steeg nieuwe presentator 'Open Huis'

Henk neemt het stokje over van Tom Herlaar

Henk van Steeg is met ingang van maandag 1 november de nieuwe presentator van het doordeweekse EO-radioprogramma ‘Open Huis’ op NPO Radio 5. Hij neemt het stokje over van Tom Herlaar die het programma ruim 15 jaar presenteerde. Tom Herlaar doet een stapje terug bij ‘Open Huis’ door enkel nog de zaterdageditie te presenteren.

Deel:

Henk van Steeg heeft er zin in om elke doordeweekse middag de gastheer te zijn in ‘Open Huis’: “Ik ben bij de EO begonnen bij NPO Radio 5. Daarna heb ik verschillende uitstapjes gemaakt naar 3FM, NPO Radio 1 en NPO Radio 2. Hierdoor heb ik veel ervaring kunnen opdoen en op deze manier toegegroeid naar de rol van presentator van het middagprogramma ‘Open Huis’.  Ik vind het een eer dat de EO mij gevraagd heeft om Tom Herlaar op te volgen die 15 jaar dit programma een gezicht gaf. Ik zie er naar uit om samen met de luisteraars dit mooie programma verder te laten groeien.”   

Over Henk van Steeg

Henk van Steeg werkt sinds 2006 bij de Evangelische Omroep als radio- en tv-presentator. Op dit moment is Henk een van de presentatoren van het NPO Radio 1-programma ‘Langs de Lijn En Omstreken’. Ook presenteert hij het NPO Radio 5 programma ‘Niet Alleen’ en is hij presentator van het tv-programma ‘Nederland Zingt’.  

Over 'Open Huis'

‘Open Huis’ is een muzikaal en informatief programma dat elke werkdag én zaterdag te horen is van 14.00 – 16.00 uur op NPO Radio 5. Naast veel muziek en spelletjes, is er dagelijks aandacht voor achtergronden bij de actualiteit en informatie in de rubriek ‘Hoe zit dat?’. 

--:--