Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hoe is het om LHBT+ te zijn in de christelijke muziekwereld?

Luister de zesde aflevering van 'Holy Hits de podcast'

Waar er in de vorige aflevering van 'Holy Hits de podcast' gesproken werd over LHBT+ in de christelijke muziek. Spreekt presentator Martine ten Klooster nu mét muzikanten uit die wereld.

Deel:

Een aflevering eerder ging het in Holy Hits de podcast óver LHBT+ in de christelijke muziek. Nu is het tijd om mét muzikanten uit die wereld te praten. Thomas Dekker staat regelmatig op het podium bij LEV, tourde mee met Sela en is sinds een paar jaar samen met zijn vriend Willem. Hij deelt met Martine hoe die combinatie hem vergaat en welke reacties hij krijgt. 

Ook Lindy Zimmer en haar vader Marcel zijn te gast, omdat Lindy een muziekproject maakte over haar coming-out en Marcel vanuit zijn positie in de christelijke muziek het soms niet kan laten wat over homoacceptatie te roepen.

Holy Hits de podcast

In Holy Hits de podcast hoor je over alle trends, releases en ontwikkelingen rondom muziek en zingeving. Radio 2-dj Martine ten Klooster zit in de studio met co-host Matthijn Buwalda en producer Bert Bos. In het derde seizoen doorbreekt Holy Hits taboes en gooit het trio alles op tafel wat ook maar een beetje gevoelig ligt in de muziek. 

Luister de aflevering

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--