Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hoofdsprekers Opwekkingsconferentie 2020 bekend

Jubileumeditie Pinksterconferentie

De hoofdsprekers van de 50ste Pinksterconferentie zijn bekend. Zojuist heeft Ruben Flach, algemeen directeur van Opwekking, op Groot Nieuws Radio aangekondigd wie er tijdens deze jubileumeditie van de Pinksterconferentie op het hoofdpodium staan. De sprekers werken het jaarthema ‘Het komt door Zijn naam’ uit in diverse samenkomsten.

Deel:

Op vrijdagavond bijt Joseph Dimitrov het spits af, gevolgd door Nelinda Troost op zaterdagmorgen. In de middag is er een jubileumfeest ter gelegenheid van de 50ste Pinksterconferentie, en Ron van der Spoel spreekt 's avonds. Zondagmorgen is het woord aan Henk Stoorvogel en ’s avonds is er een avondmaalsdienst met gebed voor zieken onder leiding van Ruben Flach en David de Vos. Als laatste spreker geeft Tiemen Westerduin op maandagmorgen acte de présence. 

Lees ook: Thema Opwekking 2020 bekend
Lees ook: Thema Opwekking 2020 bekend

Jubileumeditie

De jubileumeditie van de Pinksterconferentie staat een heel weekend lang in het teken van het thema ‘Het komt door Zijn naam’. De 50e editie van de conferentie voor jong en oud vindt van 29 mei t/m 1 juni 2020 plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. De registratie voor de Pinksterconferentie start op 1 februari 2020. Vanaf die datum kan men zich opgeven als kampeerder en/of medewerker. Meer informatie komt de komende tijd beschikbaar via www.ikganaaropwekking.nl.

Over de sprekers

Joseph Dimitrov is rector van de Continental Theological Seminary in Brussel, en voorzitter van de theologische commissie van de Assemblies of God wereldwijd. Tijdens de Pinksterconferentie in 2017 maakten we kennis met hem en zijn vurige manier van preken. Joseph is getrouwd en heeft drie kinderen.

Nelinda Troost is zangeres, aanbiddingsleidster en spreekster. Daarnaast werkt ze samen met haar man Gerald bij Troost Producties, waar ze als co-writer van songs en boekingsmanager actief is. Samen hebben ze drie kinderen.

Ron van der Spoel is predikant en pionier bij het Leger des Heils in Limburg. Daarnaast is hij directeur van Open Doors Vlaanderen, en betrokken bij de Jethro Foundation, een internationale organisatie voor het opleiden van pastors. Ron is getrouwd met Annette en heeft drie dochters.

Henk Stoorvogel is voorganger in de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ) en oprichter en leider van mannenbeweging 4M. Daarnaast is hij spreker en auteur en geeft hij masterclasses in preekvaardigheid. Henk is getrouwd en vader van vier kinderen.

David de Vos is evangelist met een passie voor Jezus, In 2004 richtte hij Go and Tell op met als missie zoveel mogelijk mensen bij Jezus te brengen, o.a. door campagnes in het buitenland en (jongeren)evenementen in Nederland. David is getrouwd met Joyce en heeft twee zonen.

Als zoon van zendelingen groeide Ruben Flach op in Brazilië, waar hij lange tijd als zendeling actief was. Hij is directeur van Opwekking, en spreker. Ruben is getrouwd met Mirjam en heeft twee jongvolwassen kinderen.

Tiemen Westerduin is spreker en sinds 2009 werkzaam bij Compassion Nederland waar hij zijn missie uitleeft om op te komen voor de kwetsbaren. Samen met Henk Stoorvogel stond hij aan de wieg van de sponsorloop Muskathlon. Tiemen is getrouwd met Anne-Marie en vader van drie kinderen.

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--