Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk live mee met de presentatie van de NBV21

Live lancering NBV21 op woensdag 13 oktober vanaf 14.00 uur

Woensdag 13 oktober verschijnt de nieuwe bijbelvertaling NBV21, dé Bijbel voor de 21e eeuw. Dit unieke moment kun je met ons meevieren via een livestream. Vanaf 14.00 uur zijn we live en zie je hoe koning Willem-Alexander het eerste exemplaar ontvangt.

Deel:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het eerste exemplaar van deze vernieuwde bijbelvertaling wordt tijdens deze presentatie aangeboden aan koning Willem-Alexander door Rieuwerd Buitenwerf, directeur van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG). Om uitdrukking te geven aan het bijzondere belang van de Bijbel in Nederlandse geloofstradities zal de Bijbel ook uitgereikt worden aan een vertegenwoordiging van kerken.

Programma 13 oktober

Het programma wordt gepresenteerd door Giovanca Ostiana. Tijdens het programma biedt projectleider Matthijs de Jong een korte terugblik op het project. Daarnaast zal radiomaker Chris Kijne een gedeelte uit de Bijbel voordragen, en Ann de Meester zal aandacht geven aan de Bijbel in de kunst, en dit alles wordt omlijst door muziek van onder andere Trinity en het Animato kwartet.

--:--