Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leer Desray (52) beter kennen

Deelname aan Amazing Grace is een nieuwe start na een moeilijke periode

Zangeres Desray werd bekend met danceformatie 2 Brothers On The 4th Floor. Met haar deelname aan Amazing Grace wil ze mensen inspireren. In het team van Berget Lewis zingt ze vanuit haar hart over kracht, liefde en hoop.

Deel:

Zangeres Désirée Manders ken je waarschijnlijk onder haar artiestennaam: Desray. In 1988 betrad ze het podium van de Soundmixshow met het nummer They don’t play our lovesong. Maar haar echte bekendheid kwam als leadzangeres van danceformatie 2 Brothers On The 4th Floor. In de jaren '90 scoorde de groep grote hits met Dreams, Never Alone en Come take my hand. In 2011 besloot de groep te stoppen; Desray ging solo verder. Eind 2019 kreeg de zangeres slecht nieuws: er werd borstkanker geconstateerd. Na een zware periode met een operatie en chemokuren, kreeg Desray het goede nieuws dat ze is genezen.

'Er is hoop'

“Gospel raakt mij enorm", vertelt Desray. "Als je gospel zingt, zing je vanuit je hart. En dan geef je met het liedje hoop door teksten, muziek en zang. Gospel is voor mij je kracht naar boven halen. Ik wil in Amazing Grace uitdragen dat mensen moeten geloven in zichzelf, in je eigen kracht en in de liefde."

Deelnemen aan Amazing Grace voelt voor Desray als een nieuw hoofdstuk in haar leven nadat ze erg ziek is geweest. "Ik wil mensen graag inspireren met mijn verhaal. Ik wil vertellen dat er hoop is; hoe moeilijk het pad soms ook kan zijn. Er is altijd iemand om je heen die je helpt. You’re not alone."

Wie zitter er nog meer in team Berget?

--:--