Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuw seizoen 'Andries': 'Wat gebeurt er als je in de hemel komt?'

Zondag, 12.40 uur, NPO 2

Deel:

In een nieuw seizoen van zijn interviewprogramma Andries (EO) ontvangt Andries Knevel christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden. Hij ontmoet in de eerste aflevering Marco van der Straten, die mensen wil dienen als uitvaartondernemer. 

Zondagmiddag gaat Andries Knevel in gesprek met Marco van der Straten over de vraag: 'Wat gebeurt er als je in de hemel komt?' Andries' gast schreef er een boek over, want hij is geïnteresseerd in het leven na de dood. Is dat de reden waarom hij van baan verandert?

Nieuw bestaan

Nu is Marco nog hoofdredacteur van het EO-magazine Visie, maar hij heeft gekozen voor een bestaan als uitvaartondernemer. Hij vertelt in Andries dat hij graag mensen wil dienen in een moeilijke periode.

Andries Knevel over 'Andries'

“Ik maak dit programma om mensen te bemoedigen en te motiveren,” vertelt presentator Andries Knevel over Andries. “Als je ernaar kijkt, moet je je als het ware weer geïnspireerd voelen om de weg met God te gaan, hoe moeilijk omstandigheden soms ook zijn. Ook de gasten vertellen van hun sores en zorgen. Want de weg met God kan weleens hobbelig zijn. Maar de ervaring van de gasten is ook: God is erbij.”  

Vanaf 11 april, iedere zondag, 12.40 uur, NPO 2
(herhaling: iedere maandag, 23.55 uur, NPO 2)


Kijk 'Andries' hier terug

--:--