Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuw lied Reyer en Elvis E.: 'Verleden, Heden, Toekomst'

'God is alles voor mij'

Drie maanden na de release van ‘Prins van de vrede’ brengt Reyer de tweede single van zijn aankomende album uit: 'Verleden, Heden, Toekomst'.

Deel:

Verleden, Heden, Toekomst is een gospelsong, geschreven met Eline Bakker. In dit lied wordt samen met een heel divers koor de onveranderlijkheid en trouw van God bezongen.

Nieuwe dingen

“Ik houd er altijd van om nieuwe dingen uit te proberen in mijn muziek”, legt Reyer uit. “Vanaf het moment dat dit liedje vorm kreeg lag het vast dat dit een nieuw uitstapje voor me zou worden, en ik ben onwijs blij met het resultaat!" Voor zijn nieuwe nummer werkt Reyer samen met een bekende naam in de Nederlandse gospelmuziek: Elvis E. "Met zijn ad-libs en soulvolle stemgeluid voegt hij echt iets toe aan dit nummer". Ook Elvis heeft een speciale band met de tekst van dit nummer. "Het lied spreek me aan omdat God alles voor mij is," vertelt Elvis. "Ik ben opgegroeid zonder mijn vader en de enige vader die ik heb leren kennen is God. In mijn verleden, heden en mijn toekomst is Hij mijn Vader. Ik hou ontzettend veel van Hem."

Lees ook: Reyer raakte overspannen
Lees ook: Reyer raakte overspannen

Videoclip

Samen met de single verschijnt vandaag ook een videoclip van het nummer, waarin er een aantal heel verschillende mensen enthousiast meezingen. "Ik vond het zo'n tof idee om mensen van allerlei leeftijden, culturen en achtergronden, die allemaal hun eigen wandel met God hebben, dezelfde woorden te zien zingen over ons geloof in Hem wat ons allemaal verbindt. Het raakt me echt als ik het eindresultaat nu zie."

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--