Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Podcast Deze Week: 'Boos op Sylvana? Dat zegt vooral iets over uzelf'

In de podcast Deze Week bespreken Cocky Drost, Sjirk Kuijper en Joram Kaat de afgelopen week. Deze week komt de boosheid op Sylvana en het stoppen van Sjirk bij het Nederlands Dagblad aan bod.

Deel:

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

'Boos op Sylvana? Dat zegt vooral iets over uzelf'
Sylvana Simons was afgelopen week trending op Twitter. In een Kamerdebat ging voorzitter Ockje Tellegen als een overspannen docent tegen haar tekeer. Cocky vindt het wonderbaarlijk waarom veel mensen toch zo boos op haar worden.

Ze roept die mensen op bij zichzelf af te vragen waar dat aan ligt. Aan de persoon Sylvana of datgene waar zij voor staat? Cocky vermoedt het laatste. 

Sjirk stopt
Als hoofdredacteur van het Nederlands Dagblad welteverstaan. In de podcast vertelt hij over de moeilijke keuzes en zijn overwegingen. En over de christelijke journalistiek. "Wij schrijven over dominees niet vriendelijker, nederiger en toegeeflijker dan over politici. Nietsonziend."

Over Deze Week
In de opiniepodcast Deze Week nemen we de week door met, naar eigen zeggen schaamteloos christelijke krantenmaker Sjirk Kuijper, de telefoonverslaafde gelovige millennial Joram Kaat en met de altijd naar liefde in het nieuws zoekende relatie-expert Cocky Drost.

--:--