Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Bert van Leeuwen wordt weer opa!

Schoondochter Romee Strijd is zwanger van haar eerste kindje

Mooi nieuws voor collega Bert van Leeuwen; hij wordt weer opa! Zijn zoon Laurens en schoondochter Romee Strijd verwachten hun eerste kindje. Extra bijzonder, omdat zwanger worden voor Romee niet vanzelfsprekend was.

Deel:

Het 24-jarige Victoria's secretmodel deelt het mooie nieuws in een post op haar Instagrampagina en in een video op YouTube. In hoofdletters schrijft ze op Insta: "We krijgen een baby!". Vervolgens vertelt ze openhartig dat het voor haar niet makkelijk was om zwanger te worden. Zeven jaar lang menstrueerde Romee niet, terwijl ze niets liever wilde dan samen met Laurens een gezin starten. 

Terug naar Nederland

Door haar intensieve levensstijl als model, stond haar lichaam in de 'vecht- of vluchtmodus'. Ze besloot het roer om te gooien, was minder streng voor zichzelf en nam meer rust. Ook kwam het stel weer terug naar Nederland, waardoor ze meer tijd met familie konden doorbrengen.

De ommezwaai had resultaat, afgelopen november kwam haar menstruatie weer op gang en nu is ze zwanger. "Ik ben zo blij en dankbaar dat we binnenkort een gezin van drie zijn", zegt Romee. Ze sluit af met een boodschap aan alle vrouwen die zwanger willen worden: "Geloof in jezelf en wees lief voor je lichaam."

Kleinkind

Wij feliciteren Romee en Laurens van harte en natuurlijk ook onze collega Bert van Leeuwen. Het kindje van Laurens en Romee is zijn niet zijn eerste kleinkind. In maart 2018 kreeg Berts dochter Pauline een dochtertje en zeer binnenkort verwacht zij haar tweede kindje.

Foto: Instagram Romee Strijd

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Annemarie Kok-van Twillert

--:--