Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Royaltyprogramma 'Blauw Bloed' vanaf januari terug op NPO 2

Vanaf januari wekelijks te zien op zaterdagavond bij de EO op NPO 2

'Blauw Bloed' komt in het nieuwe jaar terug op de zaterdagavond op NPO 2. In 'Blauw Bloed' zie je wekelijks interessante reportages over het leven van de Oranjes en andere koninklijke families in Europa. Ook wordt het laatste nieuws over de koningshuizen in binnen- en buitenland besproken. Naast de uitzendingen op NPO 2 zie je door het jaar heen diverse specials op NPO Start.

Deel:

De presentatie blijft in handen van Anne-Mar Zwart, die ook het afgelopen jaar Blauw Bloed presenteerde. Samen met het vertrouwde team van deskundigen, waaronder Jeroen Snel en Lia van Bekhoven, delen zij wekelijks over nieuws en achtergronden rondom de koningshuizen.

Vanuit de studio

Anne-Mar: “We zijn heel blij dat Blauw Bloed weer op de vertrouwde plek terugkomt. In het afgelopen jaar hebben veel mensen het programma vanuit de studio gemist. Ik heb veel zin om Blauw Bloed op deze manier te gaan maken samen met het team en de inhoudelijke deskundigen, zoals Jeroen die zoveel kennis en ervaring meeneemt."

Blauwbloed.tv

Naast de uitzendingen is Blauw Bloed ook de grootste online community op het gebied van koningshuizen. Blauwbloed.tv is een plek waar de koningshuisliefhebber zijn hart op kan halen. 

--:--