Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ticketverkoop Nederland Zingt Dag gestart

'U geeft rust'

Op 22 oktober is het na twee lange jaren eindelijk zover: we gaan weer samen zingen op een gloednieuwe editie van de Nederland Zingt Dag! Na twee jaar is het verlangen om samen te zingen groter dan ooit. Met ruim tienduizend mensen kunnen bezoekers toeleven naar het muzikale hoogtepunt van het jaar in de Jaarbeurs.

Deel:

De Nederland Zingt Dag is een jaarlijks muzikaal evenement, waar ruim tienduizend mensen samenkomen om te zingen, luisteren en te ontmoeten. Dit jaar is de 19e editie. Het thema dit jaar is ‘U geeft rust’. Deze zin is ook wel bekend uit het gelijknamige lied ‘U geeft rust’ en geeft een prachtig perspectief. In geluk en verdriet – door alles heen – is God aanwezig.

Door alles heen, Heer, kijk ik naar U en U geeft rust in mij.

Tickets

Om een ticket te bemachtigen voor de Nederland Zingt Dag, vragen we je om vriend te worden van Nederland Zingt. Je steunt Nederland Zingt als vriend al vanaf 5 euro per maand. Als je vriend bent heb je toegang tot de Nederland Zingt Dag en krijg je andere voordelen. 

Het is een grote verandering dat het vanaf nu nodig is om vriend te zijn van Nederland Zingt bij het kopen van een ticket. “We zijn ons bewust dat de kosten hiermee hoger uitvallen dan de vorige jaren. Dat is echt nodig om deze dag te blijven organiseren, want een Nederland Zingt Dag is een duur evenement. We doen daarom  een beroep op de bezoekers. Tegelijkertijd doen we er als EO alles aan om ook goed op de kosten te letten”, vertelt EO-directeur Arjan Lock.   

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--