Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vermoord in het buitenland: oog in oog met de dader

Dinsdag, 21.30 uur, RTL 5

Deel:

Misdaadverslaggever John van den Heuvel reist vanavond in Vermoord in het buitenland (RTL 5) met Isabel en Daniel af naar de Dominicaanse Republiek. Hun moeder werd daar in 2012 om het leven gebracht. John zorgt ervoor dat de nabestaanden eindelijk antwoord krijgen op al hun vragen. 

Eigenlijk weten broer en zus anno 2016 helemaal niets van de ware toedracht. In Vermoord in het buitenland vertellen Daniel en Isabel aan John van den Heuvel dat ze al jaren op zoek zijn naar antwoorden. De exacte datum waarop hun moeder om het leven werd gebracht, is hun onbekend.

John van den Heuvel vindt moordenaar

Ook de precieze doodsoorzaak kennen ze niet. Eenmaal ter plaatse krijgen Isabel en Daniel op al hun vragen antwoord. Ook krijgt John van den Heuvel het in deze aflevering van Vermoord in het buitenland voor elkaar dat beide nabestaanden oog in oog komen met de dader. 

Vermoord in het buitenland - Dominicaanse Republiek

Misdaadprogramma waarin John van den Heuvel samen met nabestaanden op zoek gaat naar antwoorden rondom de gewelddadige dood van hun geliefden. Zij wachten soms maanden of zelfs al jaren op informatie, maar door bureaucratische rompslomp, onwil of onbegrip komt er slechts mondjesmaat of helemaal geen informatie bij hen terecht. Vanavond reist hij met Isabel en Daniel af naar de Dominicaanse Republiek, om de moordenaar van hun moeder te vinden.

Dinsdag 8 december, 21.30 uur, RTL 5

Beeld: William Rutten

--:--