Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vijftien jaar in 'klushuis' in 'Help, mijn man is klusser!'

'Huis takelt zichtbaar af'; woensdag, 20.30 uur, RTL 4

Deel:

Vijftien jaar geleden kochten Arnold en Yvonne een klushuis. Het plan was toen dat Arnold hun woning snel zou opknappen. Helaas is daar jaren later nog maar weinig van terechtgekomen. In Help, mijn man is klusser (RTL 4) komt presentator John Williams het stel te hulp. 

Als John bij het stel langsgaat, blijkt dat het nooit Arnolds bedoeling was dat het zo zou lopen. Hij wilde snel aan de slag in het nieuwe huis, maar toen hij zijn goedbetaalde baan verloor, kwam het klussen op een laag pitje te staan. Inmiddels takelt het huis zichtbaar af. Zo ligt er in de woonkamer al tien jaar een partij vloertegels, klaar om gelegd te worden.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Help, mijn man is klusser
Credits: Rayzor Sharp.

Yvonnes zoon Daniel besluit dat dit zo niet langer kan en geeft zijn stiefvader op voor Help, mijn man is klusser! Maar Arnold ziet het echt niet zitten om de draad van het klussen weer op te pakken. Kan John Williams, die met zijn klusteam langskomt, hem op andere gedachten brengen? 

Help, mijn man is klusser!

John Williams biedt hulp wordt aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Vaak wonen de stellen al jaren in onafgemaakte huizen. In Help, mijn man is klusser! wordt de partner geconfronteerd met de gevolgen van zijn gebrekkige klusprestaties. Samen met een professioneel klusteam gaat hij alsnog voortvarend aan de slag. Vandaag zien we hoe Arnold en Yvonne al vijftien jaar in een klushuis bivakkeren. Hoe moet dat verder? 

Woensdag 22 januari, 20.30 uur, RTL 4 

Beeld: Rayzor Sharp

--:--