Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wederkomst Jezus in 2022 volgens Islam-website

Eindtijdvisie gebaseerd op Koran

De rechtzinnige Islam-website Discovering Islam heeft recent verklaard dat Jezus in 2022 terugkeert. Zes jaar daar aan voorafgaand, in 2016, verschijnt eerst Imam Mahdi, al kan hij ook dit jaar al terugkomen. Vooral de laatste tien jaar wordt er binnen de radicale Islam een eindtijdvisie ontwikkeld

Deel:

De beweringen over Jezus' wederkomst zijn gebaseerd op berekeningen en numerieke analyses van Koran, Hadith en historische gebeurtenissen. Het islamitische End Times Research Centre gelooft dat de eindtijd begonnen is. 

Stichting Het Zoeklicht, die zich toelegt op duiding van Bijbelse profetieën in de huidige tijd, noemt dat de Koran weinig gedetailleerde informatie geeft over de gebeurtenissen die vlak voor het einde zullen plaatsvinden. Des te opvallender de bewering over de terugkomst van Jezus.

Op haar website heeft Het Zoeklicht een artikel gewijd aan de eindtijdvisie in de Islam. Hierin wordt ook de link gelegd met de toename van jihadistisch geweld in de wereld. De jihad (heilige oorlog) is onderdeel van de strijd om het islamitische kalifaat te vestigen. 

Volgens Discovering Islam zijn er al meerdere tekenen waaraan te herkennen is dat de Laatste Dagen zijn
ingegaan.

Bron: Christiantity Today / Foto: wikipedia

--:--