Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Werkbladen bij Moderne Profeten: herders - seizoen 3

Podcast Moderne Profeten: herders - seizoen 3

Bij het derde seizoen van Moderne Profeten: herders, zijn voor elke aflevering werkbladen ontwikkeld. Hierdoor kan je individueel of op je Bijbelkring, praatgroep of studentenvereniging extra verdieping vinden bij de podcast.

Deel:

Download de werkbladen per aflevering

Seizoen 3: herders

#1 - Werkblad Nick Cave (S03) (.pdf)

#2 - Werkblad Ann Voskamp (S03) (.pdf)

#3 - Werkblad Richard von Weizsäcker (S03) (.pdf)

#4 - Werkblad Tomáš Halík (S03) (.pdf)

#5 - Werkblad Kaj Munk (S03) (.pdf)

#6 - Werkblad Thomas Merton (S03) (.pdf)

#7 - Werkblad Frère Roger (S03) (.pdf)

#8 - Werkblad Anne van der Bijl (S03) (.pdf)

Ben je geïnspireerd geraakt door onze podcastserie ‘Moderne Profeten’, en wil jij er met anderen over in gesprek gaan? We helpen je graag een eindje op weg met werkbladen op basis van quotes en ontregelende vragen uit de podcast. 

Blijf in gesprek

Je kunt deze werkbladen op verschillende manieren combineren met de podcast: Je kunt tijdens de ontmoeting met elkaar de podcast luisteren, en er vervolgens over in gesprek gaan. Je kunt ieder zelfstandig vooraf de podcast luisteren, en er vervolgens met elkaar over in gesprek tijdens de ontmoeting. We hopen dat het je helpt om een vruchtbaar gesprek te voeren over wat het betekent om herder te zijn in deze tijd. De werkbladen zijn ook prima individueel te gebruiken. Voel je daarbij vrij om deze hulpmiddelen naar eigen inzicht te gebruiken!

--:--