Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zoon ds. Arie van der Veer overleden

Plotseling verlies kerkelijk werker Peter van der Veer (47)

Peter van der Veer, zoon van ds. Arie van der Veer en kerkelijk werker van de Christelijke Gereformeerde kerk Zwolle, is maandagavond plotseling overleden.

Deel:

Maandag 8 juni einde middag overleed Peter van der Veer, de zoon van ds. Arie en Ees van der Veer. Peter werd thuis onwel en is levenloos aangetroffen. De oorzaak is nog onbekend.

Peter (1967) was kerkelijk werker in de christelijke gereformeerde kerk in Zwolle. Hij was getrouwd met Annet en vader van zeven kinderen (waaronder drie pleegkinderen).

Vader van Peter, Dominee Arie van der Veer, plaatste maandagavond het nieuws op Facebook: "Vanavond overleed plotseling onze oudste zoon op 47 jarige leeftijd. We kunnen het nauwelijks beseffen. Bid met ons mee voor zijn gezin." De website van de CGK in Zwolle meldt: "Vanavond bereikte ons het ontstellende bericht dat Peter van der Veer vanmiddag plotseling thuis is overleden. Geschokt en verslagen dragen we Annet, de kinderen en de familie op aan onze hemelse Vader."

Namens de EO wensen we Annet, hun 7 kinderen, Arie en Ees en andere nabestaanden heel veel sterkte met dit plotselinge verlies. 

Foto: Facebook

WO1-FB-minipreek

Geschreven door

Arie van der Veer

--:--