Ga naar submenu Ga naar zoekveld

10 tips tegen verveling!

Oh no! Je beste vriend(in) is op vakantie … wat moet je doen?! Met deze tips hoef jij je gelukkig niet te vervelen.

Deel:

TIP 1
Probeer iets nieuws! Fotograferen, koken, een andere taal leren of een instrument bespelen: nu heb je er tijd voor, dus let’s go! YouTube staat vol handige tutorials. 

TIP 2
Ontdek je buurt. Struin door de straten waar je anders nooit komt. Wie weet ontdek je wel toffe plekjes of nieuwe mensen die je anders nooit tegengekomen was!

TIP 3
Duik de keuken in. Maak zelf ijs, cupcakes of verkoelende limonade. Of check het heerlijke koekjesrecept van Rachel hier! Leuk om te maken én om op te eten!

afbeelding 1

TIP 4
Haal de ster in je naar boven. Nu is het moment om dat ingewikkelde TikTokdansje helemaal uit je hoofd te leren.!

TIP 5
Hé Picasso! Heb je weleens goed naar de natuur om je heen gekeken? Neem papier en potloden, stiften of verf mee naar buiten en probeer bijvoorbeeld die ene boom in je achtertuin na te tekenen. Wedden dat het resultaat supertof wordt?

TIP 6
Nu je vrienden of vriendinnen toch op vakantie zijn, is het tijd voor JOU. Verwen jezelf: doe een maskertje op of maak de smoothie!

MaskertjeAfbeelding

TIP 7
Room make-over! Vind jij je kamer een beetje saai? Schuiven maar met die meubels!

TIP 8
Begin een bullet journal. Koop een mooi notitieboek en maak het helemaal naar jouw stijl. De journal wordt extra leuk als je er foto’s in plakt. Je kunt ‘m ook gebruiken als agenda!

TIP 9
Stof je skates af, schroef de wieltjes van je longboard aan of herontdek de trampoline in de achtertuin. Niets is toch lekkerder dan de hele dag actief te zijn in de buitenlucht?!

TIP 10
Vul je afspeellijst aan met nieuwe songs. Voordat je het weet, ben je uren verder. En vergeet niet lekker hard mee te zingen en te dansen. Doe inspiratie op uit onze vrolijkste afspeellijst!

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wist je dat CHICA ook een magazine heeft? Daar vind je dit recept maar ook POWER verhalen van andere CHICA’s, fashion TIPS, en de gekste feitjes & fabels over je lichaam!

CHICA magazine

Lees ook over:

CHICA magazine
--:--