Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leer Carolina Dijkhuizen (42) kennen

Je kent haar onder andere van The Lion King

Carolina Dijkhuizen speelde de hoofdrol in diverse grote musicals. Lukt het haar om ook de coaches en het publiek van Amazing Grace omver te blazen?

Deel:

Carolina Dijkhuizen is een Nederlandse zangeres, (musical)actrice, presentatrice en stemactrice. Ze speelde onder andere hoofdrollen in de musicals Aida, The Lion King, Dreamgirls en Sister Act. Ook was ze deelnemer van tv-programma's als De Beste Zangers van Nederland, Wie is de Mol? en Expeditie Robinson (2017). Als stemacteur hoor je Carolina in een groot aantal tekenfilms en samen met haar vriendin en collega's Jasmine Sendar maakt ze de podcast Single Talk.

'Laten zien wie ik écht ben'

Carolina wil in Amazing Grace laten zien wie ze echt is. “Mensen kennen mij van musicals en van een bepaalde rol. Maar mensen kennen niet Carolina, ze weten niet wie ik écht ben. Ik denk als mensen thuis horen wat mijn connectie is met muziek en hoe ik nummers kan laten klinken dat ik meer van mijzelf en mijn persoonlijke kant kan laten zien. Ik vind het belangrijk om te gaan staan voor wie ik ben.” 

Wie zitten er nog meer in team Shirma?

--:--