Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nederland Zingt Dichtbij: Nesrin droomt over Jezus

Zondag, 11.45 uur, NPO 2

Deel:

Evangelist Jurjen ten Brinke gaat in het EO-programma Nederland Zingt Dichtbij op bezoek bij het Koerdische echtpaar Nesrin en Zaiir Eminzade, dat gevlucht is uit Iran. Nesrin vertelt zondagmorgen over een bijzondere droom over Jezus, die hun leven heeft veranderd. 

Nesrin en Zaiir Eminzade vertellen over hun werk tolk en coach bij de Filippus-opleiding van Evangelie & Moslims. In Iran werden ze behandeld als tweederangsburgers en omdat zij zich inzetten voor gelijke rechten, moesten ze vluchten. In Nederland raakt de liefdevolle aandacht van christenen hen.

'Aan uw voeten, Heer'

Hierdoor ontdekken Nesrin en Zaiir dat bij God iedereen waardevol is. Nesrin krijgt een bijzondere droom over Jezus, die hun leven verandert. Marcel en Lydia verrassen Zaiir en Nesrin in Nederland Zingt Dichtbij met een van hun lievelingsliederen: 'Aan uw voeten Heer'.

Nederland Zingt Dichtbij: Nesrin en Zaiir Eminzade

Iedere zondag biedt Nederland Zingt Dichtbij een mix van muziek, persoonlijke geloofsverhalen en een Bijbelse overdenking. Vandaag ontmoet evangelist Jurjen ten Brinke in het programma het Koerdische echtpaar Nesrin en Zaiir Eminzade.

Zondag 24 januari, 11.45 uur, NPO 2

Kijk 'Nederland Zingt Dichtbij' hier terug

--:--