Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuw lied van Bonfire Music: 'Love One Another'

'Dit lied roept op tot verzoening'

Een groep aanbiddingsleiders en liedjesschrijvers uit verschillende delen van Europa besloten hun krachten te bundelen in een nieuw initiatief: Bonfire Music. Iedere twee maanden komen ze samen om elkaar te bemoedigen, ervaringen te delen, maar vooral om muziek te maken en nieuwe liederen te schrijven.

Deel:

Eerder bracht Bonfire Music de liederen 'To Dwell' en 'First love'  en 'Pressing On en No One' uit. Deze maand verscheen er een nieuw lied: 'Love One Another': Heb je naaste lief. "Dat is de belangrijkste boodschap voor de wereld van vandaag," vertelt Miranda Tollenaar, een van de drijvende krachten achter dit initiatief. "We proberen met dit lied woorden te geven aan het racismedebat dat nu heel actueel is. Deze video toont ook  beelden van de onrust in de wereld van vandaag. Als christenen geloven we dat Jezus het grootste voorbeeld van liefde en vergeving gaf." ‘

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

"'Love One Another’ is een lied van Jenni Dufoort waarin wordt opgeroepen tot verzoening met elkaar, in gehoorzaamheid aan de oproep van Jezus."

Geschreven door

Miriam Duijf

--:--