Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ontmoet Ashley en Thomas uit 'Handen aan de couveuse'

Ashley en Thomas zijn de trotse ouders van zoon Ace, die na een zwangerschap van nog geen zes maanden werd geboren. Al snel werd Ace erg ziek. Door een ernstige infectie aan zijn darmen waren er grote zorgen over zijn gezondheid. Ace had een risicovolle operatie nodig om de infectie te bestrijden. In 'Handen aan de couveuse' vertellen Ashley en Thomas over de moeilijke eerste weken, maar ook over de hoop voor de toekomst.

Deel:

Thomas (27) en Ashley (22) leren elkaar drie jaar geleden kennen in het uitgaansleven van Den Haag. Volgens Ashley heeft Thomas de hele avond achter haar aangelopen. En met succes! Want binnen een maand was het ‘aan’. Al snel komen ze erachter dat ze allebei graag jong ouders willen worden.

Drie ijssalons en een HBO studie

Thomas is eigenaar van drie ijssalons, waardoor hij soms tot diep in de nacht bezig is met het maken van ijs. Een druk bestaan, maar dit vindt hij geen probleem. Zijn werk is zijn hobby en misschien nog wel meer dan dat. Ashley is bezig met de HBO studie Fiscaal recht & Economie en hoopt volgend jaar te kunnen afstuderen. Ook helpt ze af en toe een handje in de ijssalons.

Samen zijn

Ashley is gek op Thomas omdat hij heel positief in het leven staat. Als ze samen met hem is, heeft ze bijna altijd een lach op haar gezicht. Thomas vindt het leuk aan Ashley dat ze lekker gek kan doen. Ze heeft haar hart op de tong en is goudeerlijk, daar blijft ze hem iedere keer weer mee verbazen.

Vakantieplannen

De perfecte dag voor Ashley en Thomas bestaat uit slenteren door een stadje en verschillende terrasjes pakken. Omdat Thomas in de zomer erg druk is met de ijssalons, gaan ze altijd in de winter op vakantie. Het liefst naar een plek waar ze veel zon kunnen pakken. Komende winter hopen ze een maand in het huis van de ouders van Thomas in Marbella te vertoeven. Wat ze daar dan gaan doen? Het liefst zo min mogelijk. Zonnen, zonnen, zonnen en vooruit... Ook nog een beetje eten af en toe.

Je ziet Ashley, Thomas en Ace vanaf aflevering 3 van ‘Handen aan de couveuse’. Kijk deze aflevering nu op NPO Start.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Opgroeien & Gezin

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Opgroeien & Gezin

In onze tweewekelijkse nieuwsbrief bieden we je inspirerende (geloofs)verhalen, de mooiste podcasts en programma's die raken.

Inschrijven
--:--