Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kaartverkoop Nederland Zingt Dag bijna van start

Zaterdag 22 oktober 2022, Jaarbeurs Utrecht

De Nederland Zingt Dag 2022 is in aantocht! Op 22 oktober is het zover en kunnen we elkaar voor het eerst sinds twee jaar weer ontmoeten om samen te zingen. De kaarten gaan 25 april in de verkoop.

Deel:

Om het evenement financieel mogelijk te maken, vraagt de EO bezoekers om vriend te worden van Nederland Zingt bij het kopen van een ticket. En dat is een grote verandering ten opzichte van vorige jaren.

Verlangen

De dag staat in het teken van samen zingen en samenzijn. Het wordt een bijzondere dag, aldus EO-directeur Arjan Lock: “Nadat er een tijdlang bijna niets kon en zingen of samenkomen niet mocht, kijken we heel erg uit naar deze dag. We hebben twee jaar lang niet samen kunnen komen met zo veel mensen, dus we hebben een groot verlangen om weer samen te zingen over Gods liefde. We hopen er echt een feest van te maken.”

Verandering

Dat het nodig is om vriend te zijn van Nederland Zingt bij het kopen van een ticket, is een grote verandering. “Word je vriend, dan kost dat 5 euro per maand. Een ticket wordt daarmee duurder. Dat is echt nodig om deze dag te blijven organiseren. We doen er als EO alles aan om goed op de kosten te letten, maar een Nederland Zingt Dag is een duur evenement. We doen daarom echt een beroep op de bezoekers om dit mogelijk te maken,” legt Arjan uit.

Hoge ambities

NZ_Dag_2019__c_willemjandebruin_WJB_9386

“Als EO blijven we investeren in de Nederland Zingt Dag, maar helaas kunnen we niet meer zo’n grote bijdrage leveren vanuit onze eigen middelen als andere jaren. We hebben hoge ambities, waarin we afhankelijk zijn van het geld dat leden en donateurs aan de EO geven. Bij de EO-Jongerendag kozen we voor fondsenwerving, bij dit evenement kiezen we voor vrienden. Maar we hebben er het volste vertrouwen in dat we samen met de trouwe fans en vrienden van Nederland Zingt ook dit jaar het evenement kunnen realiseren. Samen maken we het mogelijk.”

Vriend van Nederland Zingt

Als vriend steunt u niet alleen deze dag, maar ook de uitzendingen en alles wat Nederland Zingt online doet. Ook krijgt u als eerste de nieuwtjes van Nederland Zingt in uw mailbox, ontvangt u bij inschrijving een welkomstcadeau en krijgt u op aanvraag één keer per jaar de cd van Nederland Zingt door de brievenbus.

Thema

Het thema van de dag wordt later bekendgemaakt, maar de kern van de dag blijft hetzelfde als in voorgaande jaren: veel inspiratiemomenten, verdieping, muziek en natuurlijk heel veel zingen. “Nederland Zingt is het muzikale hart van de EO. We willen deze dag graag met veel mensen meemaken en samen het geloof beleven. Dat is waar we voor gaan. We hopen dat de Nederland Zingt Dag weer het muzikale hoogtepunt van het jaar wordt, waarbij we met heel veel mensen samenkomen, en met elkaar mogen zingen en bidden.”

Net als vorige jaren vindt de Nederland Zingt Dag plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.
Als vriend betaalt u vijftien euro en krijgt u de mogelijkheid om een introducé mee te nemen voor dertig euro.
De kaarten voor de Nederland Zingt Dag gaan 25 april in de verkoop.
Eo.nl/vriend

--:--