Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondagavond - EO NPO Radio 5 avond

Van 18.00 uur tot middernacht de mooiste muziek

Op zondagavond hoor je de mooiste muziek op NPO Radio 5. Luister je mee?

Deel:

Om 18.00 uur starten we met Niet alleen. Gerja Wolf vervangt vandaag Henk van Steeg die met vakantie is. Zij deelt hoopvolle initiatieven, ontroerende verhalen en hij regelt creatieve verrassingen. Omdat het dit afgelopen jaar niet zo makkelijk was om een dagje weg te gaan, deelt Gerja Wolf elk zondag gratis uitjes uit.

Om 20.00 uur de Muzikale Fruitmand. Hét verzoekprogramma voor psalmen, lofzangen en geestelijke liederen. Luister mee welke verzoeknummers nu zijn aangevraagd.

Om 20.20 uur luister je naar het item De Bijbel Open met dominee Arie van der Veer, aansluitend naar Ik Mis je en om 21.30 uur de pastorale rubriek Ik zou wel eens willen weten. Deze muzikale uren worden gepresenteerd door Tjitske Volkerink.

De avond sluiten we muzikaal af met het programma Thuis op 5. Van 22.00 uur - 00.00 uur luister je naar het dagelijkse latenight programma met relaxte muziek, nieuws, het woord van de dag en om middernacht een dagafsluiting. De presentatie is in handen van Gerja Wolf. 

Of NPO Radio 3
Wil je vanaf 22.00 uur liever luisteren naar NPO Radio 3? Dan zit Joram Kaat klaar met zijn muzikale radioshow 'Kaat tot Laat'. 

EO op je radio
--:--