Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ontdek meer over de ouders en baby's uit 'Handen aan de couveuse'

Kijk 'Handen aan de couveuse' terug op NPO Start

Een roze wolk na de geboorte van jouw kindje? Voor deze ouders is daar helaas geen sprake van. Hun baby's werden (veel) te vroeg geboren, waardoor ze maandenlang tussen hoop en vrees leefden. In het tv-programma 'Handen aan de couveuse' volgen we verschillende ouders met een kindje op de afdeling Neonatologie. Benieuwd naar de gezinnen? In onderstaande artikelen leer je ze beter kennen.

Deel:
Dit zijn Emma en Klaas
Dit zijn Emma en Klaas

Emma (33) en Klaas (35) leerden elkaar vijftien jaar geleden kennen tijdens een zomerkamp. Na de bevalling van hun derde dochter gaat het onverwacht mis...

Ontmoet Arianne en René
Ontmoet Arianne en René

Arianne (30) en René (34) zijn drie jaar samen. Toen ze hoorden dat ze een dochter zouden krijgen, waren ze het binnen no-time eens over haar naam: Emma!

Dit zijn Naomi en Rossano
Dit zijn Naomi en Rossano

Naomi (39) en Rossano (34) leerden elkaar drie jaar geleden kennen. Al vrij snel trok Rossano bij Naomi en haar dochters Khalilah en Jhenai in.

Dit zijn Bianca en Gert-Jan
Dit zijn Bianca en Gert-Jan

Bianca en Gert-Jan leerden elkaar zeven jaar geleden kennen via Tinder. Na dochter Mila-Mae verwachten ze nu twee zoons.

Dit zijn Ashley en Thomas
Dit zijn Ashley en Thomas

Thomas (27) en Ashley (22) leerden elkaar drie jaar geleden kennen. Ze wilden allebei graag jong ouders worden en zijn inmiddels de trotse ouders van...

Ontmoet Anouk en Quinten
Ontmoet Anouk en Quinten

Anouk (31) en Quinten (36) leerden elkaar negen jaar geleden kennen tijdens een wintersportvakantie in Frankrijk. Daar kwamen ze erachter dat...

Maak kennis met Jennifer en Bonito
Maak kennis met Jennifer en Bonito

Jennifer (27) en Bonito (25) zijn acht jaar samen en wonen in Vlaardingen. Ze hebben elkaar leren kennen op het mbo in Maasland en hebben al twee dochters.

Dit zijn Lianne en John
Dit zijn Lianne en John

John en Lianne zijn al zestien jaar samen. Ze leren elkaar kennen in de plaatselijke dorpskroeg en het is meteen raak. Binnen twee maanden...

Meer lezen over Opgroeien & Gezin?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand een nieuwsbrief vol inspirerende (geloofs)verhalen, de mooiste podcasts en programma's die raken.

Voornaam
E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--